Zoom sessie Koploperproject: nieuwe methode richtlijnontwikkeling - 1 juli

De Commissie Kwaliteitsbevordering verzorgt voor NVNG leden een introductie op de nieuwe methode van richtlijnontwikkeling: het Koploperproject. De introductie wordt gegeven tijdens een online sessie op donderdag 1 juli a.s. van 17.00 tot 18.00 uur

De NVNG is betrokken bij het Koploperproject. Dit project heeft als doel om te inventariseren hoe richtlijnontwikkeling efficiënter opgezet kan worden op basis van het principe van modulair onderhoud. Het Koploperproject is daar de eerste pilot van. 

Het gehele proces wordt anders ingericht zodat voortaan alleen nog maar specifieke modules herzien worden in plaats van een gehele richtlijn. Bovendien wordt dit niet langer projectmatig gedaan, maar via een structureel jaarlijks proces. Deze nieuw ontwikkelmethode leidt tot veel veranderingen in het proces van richtlijnontwikkeling. 

Omdat de NVNG bij veel richtlijnen betrokken is, zijn ook veel leden van de NVNG betrokken bij richtlijnontwikkeling. Vanuit de Commissie Kwaliteitsbevordering geven wij een introductie op de nieuwe methode van richtlijnontwikkeling. Daarvoor staat een  Zoom sessie gepland op donderdag 1 juli a.s. van 17.00 tot 18.00 uur. 

Mocht u betrokken zijn bij richtlijnontwikkeling of interesse hebben om dat in de toekomst te gaan doen, dan verzoeken wij u om hierbij aanwezig te zijn zodat u goed op de hoogte bent van deze toekomstige veranderingen. 

Aanmelden voor deze sessie kan via deze link. Na aanmelding ontvangt u gelijk een persoonlijke link op het opgegeven e-mailadres. Tevens ontvangt u 1 uur voor de start van de sessie nogmaals de link.