Webinars NVNG

De Commissie Wetenschappelijke Ontmoetingen van de NVNG organiseert dit najaar 3 webinars. Deze webinars vervangen de fysieke najaarsbijeenkomst die door de situatie rond COVID-19 niet door kan gaan.  

5 oktober van 17:00 – 19:00: Nieuwe ontwikkelingen in nucleaire therapieën
Prof. Dr. Fred Verzijlbergen, nucleair geneeskundige Radboudumc, zal de aftrap geven met een visie op de rol en bestaansrecht van de nucleaire geneeskundige. De 2 vervolgsprekers zullen verder dieper ingaan op verschillende therapieën.
 
9 november van 17:00 – 19:00: Radioembolisatie + Woldring
Dr. Arthur Braat, nucleair geneeskundige UMC Utrecht, zal een presentatie geven over lokale behandelingen met isotopen.
De presentatie voor de Woldring prijs wordt gegeven en de Woldring prijs wordt uitgereikt, met aansluitend een inhoudelijke presentatie verzorgd door Philips.
 
7 december van 17:00 – 19:00: Nieuwe inzichten in therapieën
Verschillende sprekers zullen dieper ingaan op therapieën, zowel op de dosimetrie van nucleaire therapieën als nieuwe soorten van therapie voor in de kliniek. Daarnaast zal Siemens een inhoudelijke presentatie verzorgen.
 
Deelname aan de webinars is gratis. Wel is het belangrijk om je van tevoren per webinar aan te melden. Aanmelden voor de webinar van 5 oktober kan via dit formulier. De deadline voor aanmelden is maandag 5 oktober 12.00 uur.

De aanmeldingsformulieren voor de overige twee webinars volgen op een later moment. 

Accreditatie voor de webinars wordt aangevraagd bij de NVNG, NVKF, NVZA en NVvR.