Vacature lid Woldring Commissie

De Woldring Commissie is op zoek naar nieuwe commissieleden!

De Woldring Commissie selecteert jaarlijks de winnaar van de Woldringprijs voor het beste proefschrift verschenen op het gebied van de nucleaire geneeskunde in de breedste zin van het woord. Het proefschrift moet verdedigd zijn aan een Nederlandse universiteit en verschenen in het daarvoor liggende kalenderjaar.

Voor de commissie zijn wij op zoek naar nieuwe leden met belangstelling voor onderzoek, liefst zelf actief in het veld van wetenschappelijk onderzoek.

Voor een goede weging en eerlijke beoordeling van de proefschriften uit de diverse geledingen van onze vereniging streeft de commissie naar een evenwichtige verdeling van leden uit diverse centra in het land, met een diversiteit aan achtergrond van de commissieleden (medisch, fysisch, apotheek/radiochemie).

Het commissiewerk bestaat uit het beoordelen van al gauw 10 proefschriften per jaar, op basis van een voorgesteld format. De proefschriften worden tussen januari en juni ingezonden door de kandidaten, waarna de commissie de proefschriften beoordeelt en begin oktober de keuze maakt.  De commissie vergadert in principe 1 keer per jaar om tot overeenstemming van de prijswinnaar te komen. Tijdens de najaarsbijeenkomst van de NVNG wordt de winnaar bekend gemaakt en de prijs uitgereikt.
 
Heb je interesse? Meld je aan via info@nvng.nl.