Vacature bestuurslid NVNG

Het bestuur NVNG is op zoek naar een tiende bestuurslid. Het bestuur nodigt nucleair radiologen en aios differentiatie NG&MR van harte uit om te solliciteren. 

Het bestuur NVNG gaat uitbreiden!

Het samengaan van de opleidingen nucleaire geneeskunde en radiologie heeft inmiddels diverse nieuwe nucleaire collega’s voortgebracht. Deze veranderingen in ons vakgebied hebben ook effect op de taken van het bestuur NVNG waarbij de visie van de nieuwe generatie nucleair specialisten welkom is. Om deze bestuurstaken uit te voeren en het nieuwe Beleidsplan NVNG nader uit te werken zijn we  op zoek naar een nucleair radioloog als tiende bestuurslid. AIOS met de differentiatie NG&MR die in de afrondende fase van hun opleiding zitten worden van harte uitgenodigd om ook te solliciteren.

Als bestuurslid ben je samen met de overige leden verantwoordelijk voor de koers van de vereniging. Je wordt de link tussen de oude en nieuwe generatie NVNG-leden. Als bestuurslid neem je maandelijks deel aan de bestuursvergaderingen en ben je aanwezig bij de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergaderingen (ALV). Het merendeel van de bestuursvergaderingen vindt online plaats. Ongeveer drie bestuursvergaderingen per jaar zijn fysiek. Deze vergaderingen worden waar mogelijk gecombineerd met een ALV of een andere fysieke ontmoeting, in principe centraal in Nederland. De bestuursfunctie vraagt gemiddeld 3 uur per week.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar info@nvng.nl.

Heb je specifieke vragen over de functie? Neem dan contact op met Andor Glaudemans (a.w.j.m.glaudemans@umcg.nl) of Lenka Pereira Arias-Bouda (l.m.pereira_arias-bouda@lumc.nl).