NVNG ledenavond beleidsplan

Het NVNG bestuur nodigt de leden uit om samen het beleidsplan voor de vereniging te ontwikkelen. Hiervoor wordt een ledenavond georganiseerd op woensdag 28 september a.s. bij Van der Valk Hotel Breukelen. 

Zoals toegelicht tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering, werkt het NVNG bestuur aan een beleidsplan voor de vereniging. In het beleidsplan zal de koers voor de komende 10 jaar worden geformuleerd, met als doel om het vakgebied beter te positioneren binnen Nederland en Europa, én klaar te zijn voor een toekomst waarin patiënten optimaal voorzien kunnen worden van de juiste diagnostische en therapeutische mogelijkheden. 

Het is de wens van het bestuur om in gezamenlijkheid met de leden het plan te ontwikkelen en later ook uit te voeren. Na de zomer wordt een avond georganiseerd om met de leden in groepen aan het beleidsplan te werken. De ledenavond zal plaatsvinden op woensdag 28 september van 18.30 – 21.30 uur bij Van der Valk Hotel in Breukelen. Op de ledenpagina van deze website is de link te vinden naar het aanmeldformulier. 

Meer informatie over het programma van de ledenavond volgt op een later moment.