Extra ALV 6 oktober omgezet naar digitale ledenraadpleging

Gezien de nieuwe maatregelen rond COVID-19, is het NVNG bestuur genoodzaakt de extra Algemene Ledenvergadering (ALV) van 6 oktober aanstaande te annuleren. Het NVNG bestuur organiseert op 6 oktober wel een digitale ledenraadpleging. 

Gezien de nieuwe maatregelen rond COVID-19, is het NVNG bestuur genoodzaakt de extra Algemene Ledenvergadering (ALV) van 6 oktober aanstaande te annuleren. Er zal een nieuw moment dit najaar worden gepland, waarop de ALV digitaal zal plaatsvinden.

Op dinsdag 6 oktober van 19.00 - 20.30 uur organiseert het NVNG bestuur wel een digitale ledenraadpleging via Zoom over de resultaten en het advies van de Klankbordgroep en de enquête van het Concilium. Via dit formulier kunnen NVNG leden zich hiervoor aanmelden tot en met maandag 5 oktober 12.00 uur. Ook is er ruimte op dit formulier om eventuele vragen voorafgaand aan de ledenraadpleging kenbaar te maken aan het bestuur.  

Voor de leden die zich reeds hadden aangemeld voor de extra ALV, is het niet nodig om dat opnieuw te doen voor de ledenraadpleging. 

Graag tot ziens tijdens de digitale ledenraadpleging op dinsdag 6 oktober.