NVNG ledenavond beleidsplan

woensdag, 28 september, 2022

Het NVNG bestuur nodigt de leden uit om samen het beleidsplan voor de vereniging te ontwikkelen. Hiervoor wordt een interactieve ledenavond georganiseerd op woensdag 28 september a.s. bij Van der Valk Hotel Breukelen.  

Het NVNG bestuur heeft een concept beleidsplan NVNG 2023-2027 opgesteld, waarin de koers van de vereniging wordt voorgesteld. Om ons vak onze de positie in het zorglandschap te blijven ontwikkelen en de NVNG toekomstbestendig te maken, zijn er uitdagingen die we moeten aangaan. Samen met de leden wil het bestuur hier richting aan geven en de aankomende jaren werken aan professionalisering van de NVNG, herkenbaarheid van ons vak, bundeling van kennis en wetenschap, en onze positie binnen Europa. 

Tijdens de ledenavond worden deze onderwerpen groepsgewijs besproken aan 5 discussietafels onder leiding van een bestuurslid en de voorzitter van de BBC als moderator. 
 
Het NVNG bestuur hoopt de leden te mogen begroeten op 28 september. Op de ledenpagina van deze website is de link te vinden naar het aanmeldformulier. 

NVNG ledenavond beleidsplan
Datum: woensdag 28 september 2022
Tijd: 18.00 – 21.00 uur (ontvangst van 18.00 – 18.30 uur met broodjes)
Locatie: Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen
(Online deelname is niet mogelijk) 

Documenten: